Informace - březen 2023

01.03.2023 08:26

Minulé únorové kolo

 

     Dá se říci, že páté kolo bylo více než poklidné. Jen čtyři výsledky 4 : 3 naznačují, že se žádná velká dramata nekonala. Naopak - celkem 32 zápasů skončilo s výsledkem 4 : 0. To je bezmála polovina zápasů (48%). Pravda, z toho bylo deset kontumací, ale ani toto číslo není nijak vysoké.

     Bohužel zdravotní neduhy donutily ukončit letošní sezónu dva hráče. Z první skupiny odstupuje Karel Prokeš a z desáté Jan Wieser.

 

 Aktuální březnové kolo

 

     Odstoupení Karla Prokeše z první skupiny znamená špatnou zprávu pro třetího hráče z této skupiny, který musí sestoupit o patro níže. Dobrá zpráva je to naopak pro všechny hráče, kteří ve své skupině skončili na druhém místě a kromě vítěze skupiny postupují také výše. Ve skupině tak zůstává z původní sestavy jen třetí hráč.

     Poslední skupiny se musely vzhledem k počtu hráčů 42 tak jako skoro vždycky přetvořit. Místo jedenácti skupin, z nichž by poslední dvě byly tříčlenné, zkusíme deset skupin. Desátá a devátá skupina tak budou pětičlenné. Je to nárůst celkem o osm zápasů, ale při dobrém plánování se to zvládne. Za to si deset hráčů v posledním kole zahraje o jeden nebo dva zápasy více.

   

V a  l  n  á      h  r  o  m  a  d  a

     S předstihem oznamujeme, že naše společné zakončení letošní squashové ligy se bude konat

 

v   p á t e k  7 .   d u b n a   v   1 8    h o d i n

 

jako vždy ve Sportovním centru. Pozvánka bude ještě zveřejněna.

 

 

H o d n ě   s p o r t o v n í h o   š t ě s t í   v   b ř e z n o v é m    k o l e