Informace - březen 2024

29.02.2024 23:52

 

Minulé únorové kolo

     Dá se říci, že z hlediska výsledků bylo páté kolo více než poklidné. Jen šest výsledků 4 : 3 naznačuje, že se žádná velká dramata nekonala. Naopak - celkem 30 zápasů skončilo s výsledkem 4 : 0. To je bezmála polovina zápasů (47%). Pravda, z toho bylo osm kontumací, ale ani toto číslo není nijak vysoké. Poklidné však nebylo hledání termínů zápasů. Není se co divit, vždyť v polovině měsíce bylo odehráno jen dvanáct utkání. Protože jiné měsíce problém nebyl, lze soudit, že na vině byly respirační choroby. Zajímavé je, že jak ze sportovního tak termínového hlediska je situace navlas stejná, jako v loňském únoru. Poučení pro příští rok ...

     Zaujal postup Honzy Škody do osmé skupiny (začal až v prosinci v jedenácté) a také postupy Lenky Havlínové  a Kristiny Doubkové do čtvrté, resp. páté skupiny, tu nehrály ani loni. Sledujeme i tvrdý souboj o celkové prvenství, který se rozhodne až v březnu. Vítězství Miloše Bujárka 4:0 nad Davidem Mizerou nevypovídá nic o vyrovnanosti jejich únorového souboje, ale to se už tak někdy stává.

 

.Aktuální březnové kolo

      Žádný hráč nemusel odstoupit, i když šrámů a problémů přibývá. Naopak – vítáme nového hráče naší ligy, Petra Gureckého ze Staré Paky. Navíc se vracejí vyléčení Bára Korečková  a Matěj Hakl. Poslední dvě skupiny se tak přetvořily na tři po čtyřech hráčích. Celkem 11 skupin a 44 hráčů je tak nejvyšší březnový počet ze všech ročníků.

   

V a l n á      h r o m a d a

 

     Definitivně potvrzujeme, že naše společné zakončení letošní squashové ligy se bude konat

 

v   p á t e k  5 .   d u b n a   v   1 8    h o d i n

 

     jako vždy ve Sportovním centru.  Pozvánka bude ještě zveřejněna.

 

 

H o d n ě   s p o r t o v n í h o   š t ě s t í   v   b ř e z n o v é m    k o l e