Informace - prosinec 2023

01.12.2023 00:33

Minulé kolo

     Listopadové kolo bylo skvělé. Vždyť nebýt „kolenových“ trablí Petra Pivrnce , byla by jediná kontumace. Skvělé ale byly hlavně souboje v tabulkách. Co zaujalo nejvíce?

     Tak především úchvatný zápas našich dvou nejlepších hráčů, v kterém tentokrát po hodinovém boji zvítězil David Mizera nad Milošem Bujárkem 4 : 3. Krásný zápas!

     Těžké boje byly již tradičně v druhé skupině (nejvíce setů ze všech skupin), nakonec rozhodovalo skóre v minitabulce. Podobné to bylo i v páté, sedmé a deváté skupině. O vyrovnanosti zápasů svědčí i to, že výsledkem 4:3 skončilo 30% všech zápasů. Taková Lenka Havlínová hrála třikrát na sedm setů. Kupodivu je to dosti vzácná série, v celé historii naší ligy to „postihlo“ hráče jen třináctkrát, tedy v průměru jednou ročně. Naposledy Báru Korečkovou vloni a předtím Zdeňka Mizeru v desátém ročníku.

Hráči

     Ze zdravotních důvodů musejí přerušit svoje působení v lize na dobu neurčitou Petr Pivrnec a také kmenový hráč naší ligy Vláďa Kubů. Zcela novým hráčem je Jan Škoda z Borovnice. Honzovi přejeme dobrý start a odstupujícím hráčům rychlé odstranění potíží.

 Skupiny 

     Po dvou odstoupeních a příchodem nového hráče je aktuální počet hráčů 46. Proto bude jedenáct skupin, poslední dvě pětičlenné. Od sedmé skupiny níže postupují dva hráči, z deváté skupiny dokonce tři. To je důsledek odstoupení druhého hráče (Kubů) a redukce počtu skupin. Ale jinak platí, že vítězové postupují a poslední sestupují.

 Různé

  • bylo by solidní, aby hráči, kteří vědí, že budou koncem prosince mimo dosah, to dali vědět včas svým soupeřům a nečekali, až zavolají
  • někteří hráči dosud nezaplatili startovné; prosíme – učiňte tak

 

Všem hráčům přejeme příjemně prožitý advent, hezké vánoční svátky

a hodně sportovního štěstí v prosincovém kole !