Informace -- říjen 2023

01.10.2023 13:31

 

Vítáme všechny hráče v třináctém ročníku Novopacké squashové ligy !

 

Kolik nás bude

     Do prvního říjnového kola letošní ligy se nahlásilo celkem 47 účastníků, z toho 36 hráčů a 11 hráček. Je to druhý nejvyšší startovní počet hráčů v historii ligy. Skupin tak bude dvanáct.

Kdo nenastoupil

     V porovnání se stavem na konci minulého dvanáctého ročníku nenastoupili čtyři hráči. Zraněný Jiří Janata asi nebude hrát celou sezónu, dále prozatím nenastoupí Jaroslav Jirásko a dva hráči jsou nedostupní - Ondra Bajer a Jiří Novák (novopacký; alespoň nebudeme muset rozlišovat dva hráče téhož jména a Jiří Novák Hořický bude nadále jen Jiří Novák).

Kdo přibyl

     Vracejí se dva hráči, kteří nemohli minulý ročník dokončit: Karel Prokeš a Martin Srb. Po roční či dvouleté pauze se vracejí  Iveta Brádlová, Lenka Chrtová, Petr Pivrnec a Jirka Zemánek.  Zcela novými hráči jsou:  Matěj Hakl, Jan Vacek a Adam Uhlíř. Všichni tři jsou z Jičína nebo jeho blízkého okolí.

 Všem devíti hráčům přejeme v lize úspěšný start či restart.

     Jaryna Šenkýřová změnila příjmení - nyní Jaryna Kozak.

 Nasazení do skupin 

     Vzhledem k tomu, že tři staronoví hráči mají potenciál hrát v nejvyšších skupinách, bylo nutné je nasadit do první poloviny tabulek. To má velký dopad na nižší skupiny, ale podařilo se dodržet pravidlo, že vítěz z března bude výš, než všichni jeho tehdejší soupeři. Nemohou ani platit čísla skupin, neboť dvě přibyly. Poslední skupina vyšla tříčlenná.

 

Finance:     startovné 200,- Kč zůstává a platí se při prvním zápase (nebo i dříve) v recepci.

 Ceník Sportovního centra se pro naše zápasy nezměnil (180,- Kč soutěžní hodina, tréninkové zápasy 170,- Kč).

 

Připomínáme:   - zápasy musejí být domluveny do 15. dne v měsíci    

         - Sportovní centrum změnilo provozní dobu v neděli, otevřeno je až od 15 hodin. Ubylo tak 16 – 20 termínů za měsíc. Tím spíše je nutné lépe vyplnit první polovinu měsíce.

          -  nevyzvednuté  diplomy za 12. ročník jsou na nástěnce v obálce                                                 

                                      

                                    Hodně sportovního štěstí v letošní lize !!!