Informace - únor 2023

01.02.2023 10:45

      Minulé lednové kolo

 

     Čtvrté kolo bylo odehráno dobře a nebýt dvou zranění, bylo by i bez kontumací. Jarda Brádle zkoušel v prosinci, co na to koleno, ale leden není prosinec, a tak musí ze soutěže odstoupit. Se stejným zraněním musí skončit pro letošek s ligou také Pavel Vodička. Aby toho nebylo málo, odstupují i Martin Gaudl („squashový“ loket) a pro časové zaneprázdnění Petra Bajerová.

     Zajímavostí byl nadměrný počet výsledků 4 : 0, celkem jich bylo 27. To ukazuje na to, že se žádná velká dramata nekonala. Premiérový postup do šesté skupiny vybojoval Pepa Klučák a díky odstoupení Martina Gaudla i Ondra Bajer.

 

      Aktuální únorové kolo

 

      Protože čtyři odstoupivší hráči byli rozprostřeni mezi pátou a jedenáctou skupinou, došlo v těchto skupinách k velkým změnám. A tak pravidlo, že jeden sestoupí a dva postoupí nebylo možné v posledních dvou skupinách udržet, beztak je o skupinu méně, než v prosinci.

Ale v zásadě se hodně postupuje.

 

        Miniturnaj

 

.         Z iniciativy Kristiny Doubkové se v neděli 22. ledna uskutečnil turnaj, kterého se zúčastnilo osm hráčů (Bajer, Doubková, Fejfar, Krupková, Onderčanin, Pospíšil, Vancl, Zvelebil). Po bezmála pěti hodinách nakonec zvítězil Zdeněk Zvelebil, druhá byla Kristina Doubková a třetí Zdeněk Fejfar.

    

    

 

H o d n ě   s p o r t o v n í h o   š t ě s t í   v  ú n o r o v é m   k o l e